Láska má naší planetou proudit

13.06.2011 00:38

Planeta Země je nejkrásnějším místem ve Vesmíru a zaslouží si proto naši bezmeznou lásku. Vybrali jsme si ji za svůj domov a ona nám za to láskyplně poskytuje útočiště, dává nám obživu a veškeré svoje podklady. Láska by proto měla naší planetou neustále proudit. Je tomu ale skutečně tak?

Láska nemá na planetě Zemi ve skutečnosti na růžích ustláno. Je to tím, že se většina společnosti vnitřně uzavřela a lidé se namísto sami sebou zabývají těmi druhými. Probouzejí tak v sobě negativní myšlenky-nepřejícnost, závist, bouřlivé vášně, a tím šíří po celé naší planetě negativní energii, která Zemi nesmírně poškozuje.

Stále ještě existuje šance, že se život na Zemi posune výš. Co pro to udělat? Je to prosté-vytvářet pozitivní realitu, zabývat se sami sebou, neřešit druhé, otevřít svoje srdce a šířit kolem sebe lásku. Kdo tohle nepochopí, je ztracen. To nejsou prázdná slova, ale návod jak zvládnout důležitý úkol, který před námi stojí. Rozhodnout o transformaci lidstva může každý z nás a kdy jindy, než teď.